Pròximament

OnBuy - El Mercat Andorrà

Per què Vendre Amb OnBuy?

Som un mercat, no un minorista. No competirem amb vostè.

Permetem als venedors a la llista dels seus productes en la nostra plataforma per als clients comparar la millor oferta. No som un venedor de productes, de manera que no ha de preocupar sobre nosaltres la venda de les seves línies de productes i esdevenir un competidor. OnBuy és el seu mercat.

Oferim una plataforma de venda directa, no sostenim els seus diners.

Quan vostè s'inscriu amb OnBuy crear un compte amb 'ratlla'. Raya li permetrà prendre directament els pagaments, per la qual OnBuy mai es durà a terme els seus diners.

Oferim un servei de baix cost de venda.

Oferim un cost just per la venda, perfectament equilibrat per permetre OnBuy al mercat de manera eficient alhora que els venedors d'un tracte just en el cost per venda. Els nostres honoraris són competitius.

Fem venda Europeu fàcil, des del panell de control d'un venedor.

Si vostè ven a Europa, OnBuy li permetrà crear anuncis fàcil i ràpidament dins dels seus llocs d'Europa de destinació, tot a través d'una entrada al nostre panell de control venedor.

Som una empresa europea, construït per les vendes europees.

Operem a tot Europa i s'han optimitzat per a la venda de la UE.

Com les empreses europees a nosaltres mateixos, sabem el que els venedors volen i necessiten per tenir èxit en el mercat en línia de la UE. El que és més, com una empresa europea, a diferència d'altres mercats, paguem els nostres impostos!

Interessat en ser un venedor?