Έρχεται σύντομα

OnBuy - Η Κυπριακή Αγορά

Γιατί πωλούν Με OnBuy;

Είμαστε μια αγορά, δεν είναι ο πωλητής. Εμείς δεν θα ανταγωνίζονται μαζί σας.

Θα επιτρέψει πωλητές στη λίστα των προϊόντων τους στην πλατφόρμα μας για τους πελάτες να συγκρίνουν την καλύτερη συμφωνία. Δεν είμαστε πωλητής των προϊόντων, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για μας που πωλούν τις γραμμές παραγωγής σας και να γίνει ένας ανταγωνιστής. OnBuy είναι αγορά σας.

Προσφέρουμε μια άμεση πλατφόρμα πώλησης, δεν κρατάτε τα χρήματά σας.

Όταν υπογράφετε επάνω με OnBuy μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό με «Stripe». Stripe θα σας δώσει τη δυνατότητα να λαμβάνουν άμεσα πληρωμές, έτσι OnBuy ποτέ δεν θα κρατήσει τα χρήματά σας.

Προσφέρουμε μια υπηρεσία χαμηλού κόστους πώληση.

Σας προσφέρουμε μια δίκαιη κόστος ανά πώληση, απόλυτα ισορροπημένη για να μπορέσει OnBuy να εμπορεύονται αποτελεσματικά δίνοντας παράλληλα πωλητές μια δίκαιη συμφωνία για το κόστος ανά πώληση. Οι αμοιβές μας είναι ανταγωνιστικές.

Κάνουμε Ευρωπαϊκή πώλησης εύκολη, από τον πίνακα ελέγχου ενός πωλητή.

Αν πουλάτε στην Ευρώπη, OnBuy θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε λίστες εύκολα και γρήγορα στο στόχο του Ευρωπαϊκού θέσεις σας, όλα μέσω μιας σύνδεσης στο control panel πωλητή μας.

Είμαστε μια ευρωπαϊκή εταιρεία, που χτίστηκε για τις ευρωπαϊκές πωλήσεις.

Εμείς λειτουργούν σε ολόκληρη την Ευρώπη και έχουν βελτιστοποιηθεί για την πώληση της ΕΕ.

Ως ευρωπαϊκή επιχειρηματική τους εαυτούς μας, ξέρουμε τι θέλουμε και πωλητές χρειάζονται για να επιτύχουν στην online αγορά της ΕΕ. Τι περισσότερο, ως μια ευρωπαϊκή εταιρεία, σε αντίθεση με άλλες αγορές, πληρώνουμε τους φόρους μας!

Ενδιαφέρεστε να είσαι Πωλητής;