Retilift κρέμα δέρματος ρυτίδες
Σε απόθεμα
Γιατί θα λατρέψεις τις αγορές στην OnBuy :
- Κέρδισε Επιστροφή Ποσού σε κάθε αγορά – ξόδεψε το άμεσα στην επόμενη παραγγελία σου
- Δωρεάν παράδοση – σε εκατομμύρια προϊόντα σε όλο το site
- Οι πελάτες μας λατρεύουν – 126,000 κριτικές με βαθμολογία « Άριστα »
Οι τιμές για τα είδη που πωλούνται από την OnBuy περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Διαθέσιμες άτοκες επιλογές πληρωμής
Δες την πλήρη περιγραφή & λεπτομέρειες του προϊόντος
Παράδοση: Κανονικό (Δωρεάν) | Δευ 15 - Τετ 17 Ιουν
Πωλείται από: supersuplement
Επιστροφές: 30 ημέρες
Προστασία πληρωμής 180 ημερών
Τα πιο δημοφιλή στο Ενυδατικά προσώπου
Retilift κρέμα δέρματος ρυτίδες Περιγραφή
Το Retilift είναι μια καινοτόμος καλλυντική θεραπεία σε μορφή κρέμας, που αναπτύχθηκε για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης του δέρματος και την προώθηση μιας νεότερης, πιο φρέσκιας εμφάνισης. Η σύνθεσή του βελτιώνει την ελαστικότητα, μειώνει τις ρυτίδες και χαρίζει στο δέρμα μια πιο σφριγηλή, λεία εμφάνιση. Η κρέμα χρησιμοποιείται συχνά ως μέρος της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας, προσφέροντας ορατά οφέλη με την πάροδο του χρόνου λόγω των αναπλαστικών ιδιοτήτων της.
Οι θεραπευτικές ενδείξεις για το Retilift περιλαμβάνουν:
- Μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών
- Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος
- Μείωση των σημείων κόπωσης του δέρματος και του στρες
- Βαθιά ενυδάτωση και διατήρηση του επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος
- Πρόληψη των πρώτων σημείων γήρανσης
- Διέγερση της αναγέννησης των κυττάρων για νεότερη και φωτεινότερη εμφάνιση
Το προϊόν περιέχει μια μοναδική και προσεκτικά επιλεγμένη φόρμουλα ενεργών συστατικών, που εγγυάται αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Η φόρμουλα είναι απαλλαγμένη από επιβλαβείς ουσίες και αποτελείται από υψηλής ποιότητας συστατικά, επιλεγμένα για τις ευεργετικές τους επιδράσεις στο δέρμα. Τα συστατικά περιλαμβάνουν έλαιο γλυκού αμυγδάλου, νιασιναμίδη, έλαιο σπόρων σταφυλιού, έλαιο σπόρων macadamia, έλαιο σπόρων sacha inchi, βεταΐνη, υδρολυμένο κολλαγόνο, οξικό τοκοφερόλιο, δισαβολόλη, εκχύλισμα φυκιών, ρετινόλη, εκχύλισμα φύλλων ελιάς, υαλουρονικό νάτριο, ακετυλοδιπεπτίδιο-1 κετυλεστέρας, γλυκοσυλκεραμίδιο, τοκοφερόλη, χοληστερόλη και έλαιο φλούδας νεραντζιού (Citrus aurantium). Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών παρέχει μια ολοκληρωμένη δράση κατά των σημαδιών γήρανσης, βελτιώνοντας την ελαστικότητα, την ενυδάτωση και τη λάμψη της επιδερμίδας.
Έλαιο γλυκού αμυγδάλου
Το έλαιο γλυκού αμυγδάλου εξάγεται από τους σπόρους της αμυγδαλιάς και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Είναι γνωστό για τις μαλακτικές και θρεπτικές του ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν να διατηρείται το δέρμα απαλό και λείο. Αυτό το φυσικό έλαιο χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά για τις καταπραϋντικές και αναπλαστικές του ιδιότητες, ειδικά για το ευαίσθητο και ερεθιστικό δέρμα.
Στο πλαίσιο της αντιγήρανσης, το έλαιο γλυκού αμυγδάλου συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και στη μείωση των σημείων γήρανσης χάρη στη βαθιά περιποίηση και τη διέγερση της κυτταρικής ανανέωσης. Η ενυδατική του δράση βοηθά επίσης στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών, συσφίγγοντας και ελαστικοποιώντας το δέρμα.
Νιασιναμίδη
Η νιασιναμίδη, γνωστή και ως βιταμίνη Β3, είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό που βρίσκεται φυσικά σε ορισμένα τρόφιμα και χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά. Εκτιμάται για τις ιδιότητές του να ενισχύει τον δερματικό φραγμό, να βελτιώνει την ελαστικότητα και να μειώνει τις φλεγμονές. Η παρουσία της συμβάλλει στη διατήρηση της βέλτιστης ενυδάτωσης, εξουδετερώνοντας την ξηρότητα και την ερυθρότητα.
Στην αναζωογόνηση του δέρματος, η νιασιναμίδη είναι αποτελεσματική στη μείωση των ρυτίδων, στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και στη βελτίωση της υφής του δέρματος. Η ικανότητά της να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου προάγει μια νεότερη και πιο σφριγηλή εμφάνιση, μειώνοντας τα ορατά σημάδια γήρανσης. Είναι επίσης γνωστή για τις φωτεινές της ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν στη μείωση των ατελειών και του αποχρωματισμού.
Έλαιο σπόρων σταφυλιού
Το έλαιο σπόρων σταφυλιού εξάγεται από τους σπόρους σταφυλιού και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά όπως τα φλαβονοειδή και οι πολυφαινόλες. Είναι γνωστό για τις αναπλαστικές και προστατευτικές του ιδιότητες κατά της βλάβης από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας. Αυτό το έλαιο είναι ελαφρύ, απορροφάται εύκολα και δεν φράζει τους πόρους.
Το έλαιο σπόρων σταφυλιού βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος βελτιώνοντας την ελαστικότητά του, μειώνοντας τις ρυτίδες και αποτρέποντας το σχηματισμό νέων. Η αντιοξειδωτική του δράση κάνει την επιδερμίδα πιο σφριγηλή και λαμπερή, εξουδετερώνοντας τις περιβαλλοντικές βλάβες και το οξειδωτικό στρες.
Έλαιο σπόρων macadamia
Το έλαιο από σπόρους macadamia προέρχεται από τους σπόρους του δέντρου macadamia, που κατάγεται από την Αυστραλία. Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, όπως το παλμιτολεϊκό οξύ, τα οποία μοιάζουν πολύ με τα φυσικά λιπίδια του δέρματος. Αυτό το έλαιο έχει ισχυρές θρεπτικές και αναπλαστικές ιδιότητες, βοηθώντας να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και ενυδατωμένο.
Όσον αφορά την αναζωογόνηση του δέρματος, το έλαιο macadamia βοηθά στην αναδόμηση του λιπιδικού φραγμού του δέρματος, μειώνοντας την απώλεια υγρασίας και βελτιώνοντας την ελαστικότητα. Η αναπλαστική του δράση βοηθά στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και χαρίζει στο δέρμα μια νεότερη, πιο σφριγηλή και λαμπερή όψη.
Έλαιο σπόρων Sacha Inchi
Προερχόμενο από τον Αμαζόνιο, το έλαιο σπόρων Sacha Inchi είναι πλούσια πηγή ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρών οξέων και είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του που υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος και προστατεύουν το δέρμα από τις περιβαλλοντικές βλάβες. Αποτελεί επίσης φυσική πηγή βιταμίνης Ε και άλλων ευεργετικών φυτοχημικών ουσιών.
Στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος, το έλαιο Sacha Inchi συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών γήρανσης χάρη στις αναπλαστικές και προστατευτικές του ιδιότητες. Προάγει την ανανέωση των κυττάρων, βελτιώνει την ελαστικότητα και χαρίζει στο δέρμα μια πιο λεία και λαμπερή εμφάνιση, εξουδετερώνοντας τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες.
Βηταΐνη
Η βεταΐνη είναι μια φυσική χημική ένωση που προέρχεται από τη βεταΐνη, η οποία βρίσκεται σε πολλές τροφές όπως τα παντζάρια και το σπανάκι. Είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός υγραντικός παράγοντας που συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας του δέρματος, βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και την απαλότητα. Η βεταΐνη έχει επίσης καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθώντας στην ανακούφιση από ερεθισμούς και κοκκινίλες.
Στο πλαίσιο της αντιγήρανσης, η βεταΐνη βοηθά στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προσφέροντας μια νεότερη και πιο φρέσκια εμφάνιση. Η ικανότητά της να βελτιώνει τον δερματικό φραγμό βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές βλάβες και στη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης.
Υδρολυμένο κολλαγόνο
Το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι μια μορφή φυσικού κολλαγόνου που διασπάται σε μικρότερα πεπτίδια που απορροφώνται εύκολα από το δέρμα. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη που είναι απαραίτητη για τη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος και απαντάται φυσικά στο σώμα μας. Η τοπική συμπλήρωσή του βοηθά στην ενίσχυση της εξωκυτταρικής μήτρας του δέρματος.
Στον τομέα της αντιγήρανσης, το υδρολυμένο κολλαγόνο διεγείρει την παραγωγή νέων
Εκχύλισμα φυκιών
Το εκχύλισμα φυκιών εξάγεται από διάφορα είδη θαλάσσιων φυκιών, γνωστά για τις αναπλαστικές και αναζωογονητικές τους ιδιότητες. Αυτό το φυσικό συστατικό είναι πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που προάγουν την ανανέωση των κυττάρων και προστατεύουν το δέρμα από τις περιβαλλοντικές βλάβες. Η θαλάσσια προέλευσή του του παρέχει καταπραϋντική και αναπλαστική δράση, ιδιαίτερα χρήσιμη για τη διατήρηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.
Το επιστημονικά αποδεδειγμένο εκχύλισμα φυκιών διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, εξουδετερώνοντας τα σημάδια γήρανσης. Η ικανότητά του να προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και να προάγει την ανανέωση των κυττάρων το καθιστά βασικό σύμμαχο στην προσπάθεια για νεότερη, πιο σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα.
Ρετινόλη
Η ρετινόλη είναι μια μορφή βιταμίνης Α, που προέρχεται κυρίως από τα τρόφιμα ή συντίθεται στο εργαστήριο. Είναι ένα από τα πιο διεξοδικά μελετημένα δερματολογικά συστατικά για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες. Η ρετινόλη προάγει την ανανέωση των κυττάρων, διεγείροντας την παραγωγή νέων δερματικών κυττάρων και βελτιώνοντας την υφή και το χρώμα του δέρματος.
Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι η ρετινόλη είναι αποτελεσματική στη μείωση των λεπτών γραμμών, στη βελτίωση της ελαστικότητας και στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος. Επίσης, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, βοηθώντας το δέρμα να δείχνει πιο σφριγηλό, λείο και λαμπερό, εξουδετερώνοντας τα κύρια σημάδια γήρανσης.
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς
Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς εξάγεται από τα φύλλα της ελιάς, ένα φυτό γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε ελαιοευρωπαΐνη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, και άλλες πολυφαινόλες που ενισχύουν τις φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαιολάδου. Αυτό το εκχύλισμα βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών και τους περιβαλλοντικούς ρύπους.
Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα φύλλων ελιάς μπορεί να βελτιώσει την ανοσία του δέρματος μειώνοντας τις οξειδωτικές βλάβες και διεγείροντας την αναγέννηση των κυττάρων. Οι αντιγηραντικές του επιδράσεις έχουν ως αποτέλεσμα πιο σφριγηλό, ελαστικό και λαμπερό δέρμα, καθώς και μείωση των λεπτών γραμμών και των δυσχρωμιών.
Υαλουρονικό νάτριο
Το υαλουρονικό νάτριο είναι ένα άλας του υαλουρονικού οξέος, μιας ουσίας που απαντάται φυσικά στο σώμα μας και χαρακτηρίζεται από υψηλή ικανότητα συγκράτησης νερού. Χρησιμοποιείται συνήθως στα καλλυντικά για τις ενυδατικές και συσφιγκτικές του ιδιότητες, βοηθώντας να διατηρείται το δέρμα απαλό, ελαστικό και λείο. Είναι φυσικής προέλευσης, αν και συχνά παράγεται συνθετικά για να εξασφαλιστεί η καθαρότητα και η αποτελεσματικότητα.
Επιστημονικά, το υαλουρονικό νάτριο βελτιώνει σημαντικά την ενυδάτωση του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Η ικανότητά του να συγκρατεί το νερό προάγει τη σφριγηλότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, συμβάλλοντας σε ένα πιο λείο αποτέλεσμα και μια νεότερη, πιο λαμπερή εμφάνιση.
Ακετυλοδιπεπτίδιο-1 κετυλεστέρας
Το Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester είναι ένα συνθετικό πεπτίδιο που έχει μελετηθεί για την ικανότητά του να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό το συστατικό χρησιμοποιείται σε αντιγηραντικές συνθέσεις για τη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος. Η προέλευσή του είναι συνθετική, αλλά υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα.
Επιστημονικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι αυτός ο τύπος πεπτιδίου προάγει την ανανέωση του κολλαγόνου, μειώνοντας τις ρυτίδες και βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος. Η τακτική χρήση συμβάλλει στη διατήρηση του δέρματος λείου, ελαστικού και ανθεκτικού στα σημάδια της γήρανσης, βελτιώνοντας ορατά τη συνολική εμφάνιση του προσώπου.
Γλυκοζυλοκεραμίδιο
Το γλυκοζυλιωμένο κεραμίδιο είναι ένα φυσικό ή συνθετικό λιπίδιο που αναδομεί και ενισχύει τον λιπιδικό φραγμό του δέρματος. Εξάγεται ή παράγεται εργαστηριακά και εμφανίζεται φυσικά στην εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας. Η κύρια λειτουργία του είναι να συγκρατεί την υγρασία και να προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες.
Επιστημονικά, τα κεραμίδια όπως το γλυκοσυλικό βοηθούν στη βελτίωση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητας του δέρματος, μειώνοντας την ξηρότητα και την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η ικανότητά τους να επιδιορθώνουν τον δερματικό φραγμό προάγει τη σφριγηλότητα, την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, εξουδετερώνοντας τα σημάδια γήρανσης.
Τοκοφερόλη
Η τοκοφερόλη, κοινώς γνωστή ως βιταμίνη Ε, είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό που βρίσκεται σε πολλά φυτά και φυτικά έλαια. Είναι γνωστή για τις προστατευτικές ιδιότητές της έναντι των βλαβών από τις ελεύθερες ρίζες και το ρόλο της στη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην ενίσχυση το&
Λεπτομέρειες
| OPC | PTMX5JM |
|---|---|
| Κωδικοί | 0685071085882 (EAN) |
Σύγκρινε Πωλητές για Retilift κρέμα δέρματος ρυτίδες
- Νέο από 50,99 €
| Πωλητής | Αξιολογήσεις | Εγγύηση | Επιστροφές | Τιμή | Παράδοση | Σύνολο | Ποσότητα |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Αποστολή από:
|
(3 αξιολογήσεις) | - |
30 ημέρες
Δωρεάν επιστροφές Όχι
|
50,99 €
|
+Free Delivery
Εκτ. Παράδοση:
15-17 Ιουν
|
50,99 €
|
Κέρδισε καθώς ψωνίζεις με άμεσο Cashback σε όλα.
Χωρίς παγίδες, χωρίς κόστος
- Καταβάλλεται στον λογαριασμό σας στο OnBuy
- Ξόδεψέ το στην επόμενη αγορά σου
- Αποθήκευσέ τα ή κάνε ανάληψη
Γίνετε Cashback VIP
Μόνο 1 αγορά ξεκλειδώνει μεγαλύτερες προσφορές και καλύτερα ποσοστά
























