Доаѓа наскоро

OnBuy - На македонскиот пазар

Зошто да се продава со OnBuy?

Ние сме на пазар, не е мало. Ние не ќе се натпреваруваат со тебе.

Ние им овозможи на продавачите на листата на нивните производи на нашата платформа за клиенти да се споредуваат најдобрите договор. Ние не сме продавачот на производите, така да не мора да се грижите за нас продажба на вашиот производ линии и да стане конкурент. OnBuy е вашиот пазар.

Ние нудиме платформа директна продажба, не се одржи на вашите пари.

When you sign up with OnBuy you create an account with 'Stripe'. Stripe will enable you to take payments directly, so OnBuy will never hold your money.

Ние нудиме ниска продажба на услуги на трошоците.

Ние нудиме на фер цена на продажба, за да се овозможи совршено избалансиран OnBuy да пазар ефикасно додека давајќи продавачи фер договор за цена на продажба. Нашите такси се конкурентни.

Ние се направи европски продажни лесно, од еден продавачот контролен панел.

Ако се продаваат во Европа, OnBuy ќе ви овозможи да се создаде огласи лесно и брзо во рамките на вашата целна европски локации, сето тоа преку една најава за нашата контрола на продавачот панел.

Ние сме европска компанија, која е изградена за европски продажба.

Ние работиме низ Европа и се оптимизирани за продажба во ЕУ.

Како европска бизнис нас самите, ние знаеме што продавачи сакате и е потребно за да се успее во онлајн пазар на ЕУ. Што повеќе, како европска компанија, за разлика од другите пазари, ние плаќаме даноци!

Заинтересирани да се биде на продавачот?