Binnekort Beschikbaar

OnBuy - De Belgische Marktplaats

Waarom verkopen Met OnBuy?

Wij zijn een markt, niet een retailer. We zullen niet concurreren met je.

Wij stellen verkopers op ons platform om de lijst van hun producten voor klanten te vergelijken met de beste deal. We zijn niet een verkoper van producten, zodat u zich geen zorgen te maken over ons verkopen van uw product lijnen en steeds een concurrent. OnBuy is uw markt.

Wij bieden een directe verkoop platform, doen we niet uw geld houden.

Wanneer u zich aanmeldt met OnBuy u een account bij 'Stripe'. Streep zal u toelaten om betalingen rechtstreeks, dus OnBuy zal nooit uw geld te houden.

Wij bieden een low cost sales service.

Wij bieden een eerlijke prijs per verkoop, perfect in evenwicht te OnBuy in staat om efficiënt op de markt, terwijl het geven van de verkopers een eerlijke deal op de kosten per verkoop. Onze tarieven zijn concurrerend.

Wij maken de Europese verkopen gemakkelijk, van een verkoper bedieningspaneel.

Als u te verkopen in Europa, zal OnBuy u in staat om vermeldingen gemakkelijk en snel te creëren binnen uw doelgroep Europese locaties, allemaal via één login aan onze verkoper bedieningspaneel.

Wij zijn een Europese vennootschap, gebouwd voor de Europese verkopen.

Wij opereren in heel Europa en zijn geoptimaliseerd voor de EU te verkopen.

Als Europees bedrijf onszelf, we weten wat verkopers willen en nodig hebben om te slagen in de online markt van de EU. Wat meer is, als een Europees bedrijf, in tegenstelling tot andere marktplaatsen, betalen we onze belastingen!

Geïnteresseerd in een van de verkoper?